Referenties

Ruud Bruins“Met Dr. Robinson is een avond compleet”

Deze kerel heeft een zeer groot talent om een avond swung te geven. Zijn muzikale bagage is groots te noemen, wat zeker tot zijn recht komt wanneer hij aan het draaien is.
Om over zijn techniek maar te zwijgen, deze man heeft skills waar de meeste DJ’s een puntje aan kunnen zuigen.
Dr Robinson luistert goed naar het publiek en de opdrachtgever wat altijd resulteert in een topavond met louter tevreden gasten.
Wij gaan nog veel genieten van Dr. Robinson….

Ruud Bruins
Eigenaar uitgaanscafé P79

 

Ruud Severijns“DJ’s zijn er in vele soorten en maten en ten opzichte van live-muziek zijn DJ’s vaak statisch. Zo niet Robin”

Het is duidelijk dat hij plezier heeft in wat hij doet en hij betrekt graag het publiek bij zijn ding. Maar het belangrijkste is toch zeker zijn muziekkeuzes en draaitechniek. Zijn smaak is breed (jep, van oldies tot hardcore) en hij past zich prima aan aan een locatie en thema, maar zijn voorliefde ligt in de funky, dansbare hoek, liefst met stevige kicks. Hij is ook niet vies van eigen edits en aparte combinaties. Het is dramátisch cliche, maar met Robin achter de knoppen is er gegarandeerd een feestje. En het is nog een aardige knul ook 😉

Ruud Severijns
Eigenaar Café Komt Goed


Roel TV 1“Robin van Dongen heeft als DJ Dr.Robinson de juiste skills om van uw feest of evenement een swingend succes te maken”

Met een muzikaal goed uitgebalanceerd en uitgebreid repertoire weet hij tijdens zijn optredens de sfeer en wensen van zijn publiek perfect aan te voelen. Door zijn flexibele opstelling en ruime ervaring weet hij uw publiek te (bege)leiden naar een onvergetelijke en veelbesproken feestelijke ervaring. Van harte aanbevolen dus…!!!

Roel van Dongen
Directeur brancheorganisatie
Artiesten Belangen Centrum ABC

 

Erik Potters

“Robin is een zeldzaam goede en entertainende DJ die weet en voelt wat een feest nodig heeft. Hij kan voor diverse doelgroepen de juiste sfeer wegzetten. Een van z’n sterkste punten is dat hij ook weet wat hij niet moet doen.”

Erik Potters
Muzikant, muziekdocent, muziektherapeut

 

 

 

SijmenH_7564Al 2 jaar lang boek ik Dr Robinson voor zeer uiteenlopende feesten. Of het hierbij nu gaat om een personeelsfeest, bruiloft of studentenavond, Dr Robinson weet altijd de juiste snaar te raken. Dat komt door de unieke combinatie van energie, perfecte timing en platenkeuze. Als mijn klant een echt feest wil dan bel ik Dr Robinson.

Sijmen Hoekstra
Eigenaar Showdesign | Creating the Moment

 

 

Arie van den BrandDr. Robinson, muziek zit in zijn genen. Een grote passie voor muziek en muziek maken. Fris en verrassend. En Dr. Robinson zoekt net zo lang tot hij precies de juiste snaar raakt bij zijn publiek. En dan laat hij je niet meer los.

Arie van den Brand
Tapperij de Beurs / City Theater Schijndel

 

Reacties gesloten.